Dominika Egermajerová

Dominika Egermajerová

produktový a aplikační specialista

Další články

Integrated DNA Technologies (IDT)

IDT je jedním ze světově největších výrobců nukleových kyselin, zejména DNA a RNA oligonukleotidů a ultramerů. Svého postavení dosáhli především poskytováním produktů a služeb nejvyšší kvality a technického know-how.
K výrobě používají vlastních, na míru vytvořených přístrojů a jako jediný výrobce na světě zaručují 100% kontrolu kvality zajištěnou ESI hmotnostní spektrometrií.

Podrobnou nabídku produktů IDT naleznete na našich webových stránkách www.krd.cz nebo přímo na stránkách www.idtdna.com, kde jsou k jednotlivým produktům i bližší informace.
Objednávat lze prostřednictvím objednávkového formuláře, který je ke stažení na našich webových stránkách nebo po registraci online, přímo přes webové rozhraní www.idtdna.com.
 

DNA / RNA oligonukleotidy

Oligonukleotidy mohou být dodávány v mikrozkumavkách nebo destičkách, a kromě standardního odsolení mohou být purifikovány metodami jako PAGE, HPLC nebo RNase-Free HPLC.
K dispozici je velké množství modifikací na 5‘ a 3‘ konci i modifikací interních. Pokud byste konkrétní modifikaci nevyhledali na stránkách IDT, kontaktujte nás prosím.
https://eu.idtdna.com/pages/products/custom-dna-rna

PrimeTime qPCR probes, PrimeTime™ qPCR Assays

IDT nabízí kompletní řešení pro qPCR. Kromě standardních oligonukleotidů s fluorescenčním reportérem na 5‘ konci a zhášečem na 3‘ konci má k dispozici také dvojitě zhášené próby (ZEN, TAO) s výrazně nižším pozadím a silnějším signálem díky internímu zhášeči.
PrimeTime™ qPCR Assays nabízí IDT ve variantách s primery nebo v kombinaci s próbou, vždy jako mix v jedné zkumavky. Zákazníci si mohou vybrat assay předdesignovanou nebo navrhnout svou vlastní.
https://eu.idtdna.com/pages/products/qpcr-and-pcr


GBlocks genové fragmenty a geny

Pokud hledáte řešení snadného sestavení genu, editací genomu nebo potřebujete standard pro své qPCR experimenty, IDT umožňuje syntézu dvouvláknových DNA fragmentů. K dispozici i ve variantách high fidelity, kde je sekvence kontrolováno pomocí NGS.
https://eu.idtdna.com/pages/products/genes-and-gene-fragments

Alt-R CRISPR/Cas Editing Systém

IDT nabízí kompletní řešení pro Crispr/Cas experimenty pomocí inovativního systému založeného na RNP komplexu (gRNA + nukleáza).  
K dispozici je několik možností guide RNAs. Ta může být složena z jedné sekvence jako single gRNA nebo dvou částí jako tracrRNA + crRNA. V případě tracrRNA jsou k dispozici také fluorescenčně značené varianty.
Jako druhou složku k vytvoření RNP komplexu budete potřebovat správnou nukleázu. IDT má ve svém portfoliu více typů nukleáz Cas9/Cas12 a i v jejich případě můžete vybírat z fluorescenčně značených variant (GFP/ RFP).
Pro dosažení ještě lepších výsledků má IDT k dispozici elektroporační nebo HDR enhancery a speiálně modifikované HDR Donor oligonukleotidy. 
https://eu.idtdna.com/pages/products/crispr-genome-editing


Obrázek2 _ crispr
Capp – pipetovací špičky
Fotka autora

Capp – pipetovací špičky

Nabízíme široký sortiment laboratorních špiček dánského výrobce Capp, které jsou vyrobeny z ...

IBIDI plast pro buněčnou mikroskopii
Fotka autora

IBIDI plast pro buněčnou mikroskopii

Ibidi je biotechnologická firma zaměřující se na vývoj vysoce kvalitního plastu, reagencií a...

MagCore - magnetická síla na izolaci nukleových kyselin
Fotka autora

MagCore - magnetická síla na izolaci nukleových kyselin

MagCore - robotická izolace nukleových kyselin z krve, tělních tekutin, tkání, virů, bakteri...

HAIER Biomedical - Váš partner pro pokročilé zdravotnické technologie
Fotka autora

HAIER Biomedical - Váš partner pro pokročilé zdravotnické technologie

Představujeme špičkové řešení pro vaše laboratoře a nemocnice: inovativní produkty od Haier ...

Pomůžeme vám

Nenašli jste produkt, servis, službu laboratoře nebo konkrétní osobu? Pošlete nám email a my se vám ozveme.